Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Cirqumstancia

Cirqumstancia met Cirq Diabolique
Twee duiveltjes springen letterlijk tussen en boven het publiek. Met hun bokkepoten kunnen ze enorme snelheden halen en zijn ze bestand tegen hun spel met vuur. Een duivels goed vuurspektakel.

Cirqumstancia met Cirq Civil
Een komische mobiele act op stelten. Maurice en Gérard (twee flikken uit de seventies) begeven zich tussen het publiek en maken van iedere interventie gebruik om voor algehele hilariteit te zorgen. De macho-flikken brengen bovendien tijdens het ‘ordehaven’ enkele korte acts. U bent gewaarschuwd wanneer ze hun knuppels en pistolen uithalen.

Cirqumstancia met Cirq Moustique
Twee mystieke langsprietige insecten verkennen hun nieuwe leefwereld. Traag, maar alles bekijkend, stappen ze vooruit. Met hun flexibele lange voelsprieten tonen ze hun zachtaardige kant. Zoals bij ieder insect, zijn ze nieuwsgierig naar wat de mens is en te bieden heeft, maar vertrouw ze toch niet te veel. Ze prikken niet, maar prikkelen het publiek des te meer.

Cirqumstancia met Cirq Porcelaine
De porseleine beeldjes van bij jouw (groot)moeder komen bij deze act tot leven. Met hun hoogte en schoonheid verleiden ze de mensen. Een onverwachte en interactieve act die terug gaat in de stijl van zijn verleden. Beeldschoon!

Cirqumstancia met Cirq Sabat
Bij het vallen van de nacht zweven mysterieuze personages door en rond het publiek. Sarcastisch, uitdagend en plagend dat ze zijn, slagen ze erin om, met hulp van het publiek, hun gouden pot in beweging te brengen. Ze toveren er allerlei onverwachte zaken uit om zo te eindigen in een duivelse vuurshow. Cirq Sabat is een samenwerking tussen Cirqumstancia en Sparks-efx  

Cirqumstancia met Cirq Mystiek by night
Twee mystierieuze figuren zweven door en rond het publiek. Wees gewaarschuwd want ze hebben een sarcastisch, uitdagend en plagend karakter en leggen u werkelijk 't vuur aan de schenen. Maar ze kunnen ook lief zijn en brengen verwondering en magie. Ze zorgen letterlijk en figuurlijk voor een warme leuke sfeer.
 

Boek Cirqumstancia!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.