Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Belgian Quo Band

Een onvergetelijk live-optreden met de klassiekers van Status Quo, daar staat de Belgian Quo Band voor !

“Down Down”, “Roll over lay down”, “Caroline”, “Rockin’ all over the world” en “Whatever you want” zijn naast talloze andere bekende rocksongs van deze legendarische Britse band in het geheugen gegrift van menig rock- en muziekliefhebber en staan garant voor een concert van de bovenste plank.Met een strakkere sound dan ooit voorheen en met een spetterende Quo-show is 2014 alvast het jaar van de wederopstanding van BQB.

Met onder andere concerten op de AB Bierfeesten in Oudenaarde, de Gentse Feesten op het Sint-Baafsplein, Tribute Festivals, een lange lijst zomerconcerten van aan zee tot in Limburg en enkele grote concerten in Duitsland en Nederland zette deze Status Quo Tribute Band zich in 2013 definitief op de kaart. 

Een concert van Belgian Quo Band is een belevenis, de muziek van Status Quo is bekend bij iedere generatie en de luchtgitaren zijn nooit ver weg. Als Tribute Band spiegelt Belgian Quo Band zich volledig aan Status Quo: een strak gespeelde set met de klassiekers en een drive die de mensen niet loslaat. Dé tribute band voor uw festival of evenement !

Belgian Quo Band is officieel erkend door Status Quo en kreeg zelfs een link op de officiële Status Quo website. 

Line-up: 
  • Erwin Vandaele: Zang - Lead guitar
  • Frank Vandaele: Zang – Gitaar
  • Lieven Vandenbroucke: Zang – Bass
  • Wesley Jaques: Drum
  • Daan Demeyer: Keyboard

Boek Belgian Quo Band!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.