Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Cafe con Leche

Van funky reggae tot pompende balkan, van snedige ska tot intiem chanson: Cafe con Leche staat voor een unieke mix van sferen en invloeden.
Hun energieke show vol sterke songs,  opzwepende ritmes en zuiderse melodieën leverde deze elfkoppige band een ijzersterke livereputatie op.
Met hun derde album van voorjaar 2018 verrassen ze opnieuw én te bevestigen ze waar ze voor staan: vette grooves en pretentieloos feest!
De voorbije jaren holde de enthousiaste bende in België en Nederland van zaal naar festival. Cafe con Leche staat klaar om de nieuwe liveshow op uw publiek los te laten.
 

 

Line-up: 
 • Gudrun Roos - vocals
 • Nephtali - vocals
 • David Vermandele - vocals / guitar
 • Elias Storme - saxophone
 • Olivier Clauw - trumpet
 • Robin Verhelst - trombone
 • Hannes Coghe - drums
 • Jelle Van Lysebettens - electric bass
 • Fredi Brimstone - gitaar
 • Ivo Braem - accordeon
 • Sara Bahha - Keys/percussie

Fotocredits: Isis Tilmont

Cafe con Leche in het nieuws...

vrijdag, 1 mei 2020

Cafe con Leché mist het spelen en mist het publiek. Om een en ander draaglijk te houden voor hen, hun huisgenoten en hun trouwste fans maakten de bandleden deze lockdownvideo

zaterdag, 19 mei 2018

Als lichtend voorbeeld noemt Cafe con Leche onder andere Les Négresses Vertes en op L'avenir Est À Nous wordt dat nergens meer duidelijk dan in Richard, over de kruisende paden van een clochard en een zakenman, met als onderliggende boodschap: "Geld maakt niet gelukkig!", en La Vallée. Titelnummer L'avenir Est À Moi is een duidelijk aanklacht tegen de kerktorenmentaliteit van veel Vlamingen...

dinsdag, 1 mei 2018

Van funky reggae tot pompende balkan, van snedige ska tot intiem chanson: de derde plaat van Cafe con leche is opnieuw een unieke en opzwepende mix geworden. Op 20 april werd het album voorgesteld met een knaller van een liveshow in in de 4AD club te Diksmuide. Cafe con Leche trekt in 2018 op toer om “L’avenir est à nous” overal live te spelen.

“L’avenir est à nous” is vanaf op cd...

donderdag, 1 februari 2018

Met hun derde album, dat uitkomt in het voorjaar van 2018, beloven ze opnieuw te verrassen én te bevestigen waar ze voor staan: vette grooves en pretentieloos feest! De...

zondag, 16 april 2017

Cafe con Leche staat voor vette grooves en pretentieloos feest! Hun energieke show vol sterke songs, opzwepende ritmes en zuiderse melodieën leverden deze elfkoppige band een ijzersterke livereputatie op. Cafe con Leche maakt van elk optreden een muzikale trip. Van funky reggae tot pompende balkan, van snedige ska tot intiem chanson: Cafe con Leche verrast telkens opnieuw.

Hun nieuwe...

Boek Cafe con Leche!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.