Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Nevermind Nessie

Nevermind Nessie is het Belgische antwoord op Flogging Molly en Dropkick Murphys. Een optreden van de Lokerse folkpunkers, dat is: dansen, zweten, drinken, zingen en dan alles nog eens van voor af aan. Punk- en rocksongs met hun wortels in Ierse en andere tunes waarmee het vijftal al bijna een decennium lang festivals, jeugdhuizen, cafés en concertzalen plat speelt. Hun reputatie als feestbeesten wordt bevestigd met twee goed ontvangen platen: Story of a Lost Generation (2015) en Best of Foes (2017). In 2020 komen ze naar buiten met een nieuwe EP. Hét moment dus voor een stevig feestje!

20191031

 

 

Line-up: 
  • Hendrik Rogiers: Zang / Elektrische gitaar
  • Tijl Delannoy: Basgitaar / Zang
  • Yves De Waele: Viool
  • Sam Van Laere : Drums
  • Odfried Van Moeseke: Accordeon 

Nevermind Nessie in het nieuws...

zondag, 29 september 2019

Nog amper vier maand tot Nevermind Nessie weer Saint Patrick's Day viert! En nee, dat is geen grap. Wil je een feestje bouwen met de Nessies? Dan is nu het ideale moment om contact op te nemen. Are you ready to party?

Fotocredits: Luc Klinckaert
 

woensdag, 29 maart 2017

Rock XXL
Klik hier

zondag, 5 maart 2017

Nevermind Nessie zette het weekend alvast goed in met nieuwe speeldata, de aanloop naar de cd-release en de bijhorende spiksplinternieuwe clip bij Best of Foes!
Kijken doe je hier: https://youtu.be/XOmfsacOMxQ

zaterdag, 8 oktober 2016

De optredens op ondermeer de Fonnefeesten en de Paulusfeesten leverden leuke beeldjes op en deze werden verzameld in de clip bij Liberty. Blik hier met Nevermind Nessie terug op een fantastische zomer!

zondag, 21 augustus 2016

Danny Wagemans fotografeerde Nevermind Nessie op de Fonnefeesten in Lokeren en postte zijn werk op Facebook. "Big deal" hoor ik je denken,, maar misschien moet je zijn beelden ook eens bekijken... Ze staan hier!

Boek Nevermind Nessie!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.