Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Nevermind Nessie

Nevermind Nessie is het Belgische antwoord op Flogging Molly en Dropkick Murphys. Een optreden van de Lokerse folkpunkers, dat is: dansen, zweten, drinken, zingen en dan alles nog eens van voor af aan. Punk- en rocksongs met hun wortels in Ierse en andere tunes waarmee het vijftal al bijna een decennium lang festivals, jeugdhuizen, cafés en concertzalen plat speelt. Hun reputatie als feestbeesten wordt bevestigd met twee goed ontvangen platen: Story of a Lost Generation (2015) en Best of Foes (2017). In 2020 komen ze naar buiten met een nieuwe EP. Hét moment dus voor een stevig feestje!

20191031

 

 

Line-up: 
  • Hendrik Rogiers: Zang / Elektrische gitaar
  • Tijl Delannoy: Basgitaar / Zang
  • Yves De Waele: Viool
  • Sam Van Laere : Drums
  • Odfried Van Moeseke: Accordeon 

Nevermind Nessie in het nieuws...

zondag, 11 februari 2024

De jongens van Nevermind Nessie nemen afscheid. Ze gaan dat niet in stilte doen en vooral: ze gaan dit op hun eigen manier te doen. Door nog een paar keer alles te geven. Onder andere tijdens het laatste Saint-Patrick's weekend. Starten doen ze in JH Zentih in Dendermonde, vandaar gaat het naar Gembloux om de volgende dag in Waterloo stevig slag te leveren. En dan op naar Nessie's Last Stand...

vrijdag, 17 februari 2023

 

"Melodies aren’t simply imitated like other bands do - Nevermind Nessie used them to create their own songs, with their own lyrics" ... "Again a very nice album by these Belgian Folk-...

zondag, 29 september 2019

Nog amper vier maand tot Nevermind Nessie weer Saint Patrick's Day viert! En nee, dat is geen grap. Wil je een feestje bouwen met de Nessies? Dan is nu het ideale moment om contact op te nemen. Are you ready to party?

Fotocredits: Luc Klinckaert
 

woensdag, 29 maart 2017

Rock XXL
Klik hier

zondag, 5 maart 2017

Nevermind Nessie zette het weekend alvast goed in met nieuwe speeldata, de aanloop naar de cd-release en de bijhorende spiksplinternieuwe clip bij Best of Foes!
Kijken doe je hier: https://youtu.be/XOmfsacOMxQ

Boek Nevermind Nessie!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.