Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Nieuws

zaterdag, 29 juni 2024

Brazzmatazz gaat op tour in de UK!

zondag, 11 februari 2024

De jongens van Nevermind Nessie nemen afscheid. Ze gaan dat niet in stilte doen en vooral: ze gaan dit op hun eigen manier te doen. Door nog een paar keer alles te geven. Onder andere tijdens het laatste Saint-Patrick's weekend. Starten doen ze in JH Zentih in Dendermonde, vandaar gaat het naar Gembloux om de volgende dag in Waterloo stevig slag te leveren. En dan op naar Nessie's Last Stand in Doel op zaterdag 23 maart. 

woensdag, 27 september 2023

De langverwachte geweldige promo-video is er. Dank aan onze enige echte gouden tandem Marcus Scheibmaier en Marc Lekens. Spread the vibes

woensdag, 7 juni 2023

De Charlatan kleurt tijdens de Gentse Feesten rood-geel-groen Op zondag 16/07 zijn The Deputees 'Live In Concert', dezelfde dag speelt DJ Jah Zulu ten dans in zijn Rub A Dub Garden van roots, reggae en dub.

vrijdag, 17 februari 2023

 

"Melodies aren’t simply imitated like other bands do - Nevermind Nessie used them to create their own songs, with their own lyrics" ... "Again a very nice album by these Belgian Folk-punkers"
Folk-Metal.nl£

"They have a young and fresh approach and they take risks when they cover material from non-Celtic countries. But, above all, their sound and production is...

maandag, 26 december 2022

Warme kerstknuffels en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Vrolijk kerstfeest en een gezond 2023!

 

maandag, 26 september 2022

Ik heb van begin tot eind genoten van de show. Heel oprecht gebracht en muzikaal zeer sterk! We hebben toffe reacties opgevangen van verschillende kanten. ’t Was de moeite want de zaal zat inderdaad lekker vol. We nemen Pokahontas zeker mee in overweging bij toekomstige gelegenheden.

Maarten, vrije tijd en cultuur Hove

maandag, 15 augustus 2022

Hoe cool is da? 'Roots Rockers Rudi' postte op YouTube leuke beelden van het optreden op de Fonnefeesten in Lokeren. De plek waar Jaman! indertijd zijn eerste cd opnam, leverde nu deze footage op. Jaman! live at Fonnefeesten 
 
 

 

 

 

zondag, 24 juli 2022

Vrijdag 22 juli '22 speelde Jaman! het eerste optreden sinds lang, maar wat een avond, wat een feest, hoe schoon kunnen de Gentse Feesten zijn! Dikke proficiat aan Jaman! en grote dank aan Marc Lekens (frontmix), Jelle Coremans (monitormix), Hans Mertens (licht), Kees Koperen (stage manager), Pieter Kinoli (stagehand) en Jan Aelbrecht (artist manager Polé Polé). Klik hier voor de foto’s die werden gemaakt door Ivan Samoshko van Alpha Photography. Toppers zijn...

zondag, 13 februari 2022

Toen ik een tijdje geleden een album van de mij onbekende Goes & De Gasten had beluisterd, en daarna nog eens beluisterd en nog eens en nog eens, meende ik op die manier in aanraking te zijn gekomen met een buitengewoon getalenteerde zanger, tekstschrijver en muzikant. Nu ik Michel samen met zijn zoon, een geweldige drummer, live aan het werk gezien heb, besef ik dat ik nog niet de helft wist. Niet gezeverd: enkel al om Goes & Goes te zien en te horen, mogen wij ons gelukkig prijzen dat de cafés en de theaters tegenwoordig weerom open zijn.
Christophe Vekeman

'Al...

dinsdag, 28 december 2021

We hebben betere tijden gekend. Corona is terug van nooit weggeweest, negatieve berichten overheersen de pers. Tijd dus om wat tegengas te geven.

2021 was een jaar vol uitdagingen. Misschien is het niet helemaal geworden wat we ervan verwacht hadden. Samen met de betrokken muzikanten konden we echter veel veerkracht en wendbaarheid aan de dag leggen en dat zorgde voor een hoop nieuwe kansen. Vernieuwend maatwerk stond altijd al hoop op de prioriteitenlijst. En dat blijft zo in 2022!

zondag, 21 november 2021

Voor bijna iedereen een verrassing want onbekend. Het feit dat zijn zoon (uitstekende drummer) erbij was, was beslist een meerwaarde. Goes zelf sloot perfect aan bij de inhoud van Erik Vlaminck en Reinhilde Decleir. Voor ons alleszins geslaagd!

Pat Vanderhaeghe

Pagina's