Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

La Folie Jolie

Zeven enthousiaste muzikanten spelen op spetterende wijze dé ultieme hits van vroeger en nu. La Folie Jolie laat geen publiek onberoerd. De band is in alle opzichten jong, maar heeft toch als flink wat optredens op de teller. 

De groep ontstond in de zomer van 2010 vanuit de Muziekschool Ars Musica waar ze elkaar vonden. Ze wonnen in juli 2012 het rockconcours op de zomerfeesten te Ertvelde en stonden ze ook al in het voorprogramma van Soulsister & The Scabs op Kanaalpop te Zelzate. De muzikanten weten maar al te goed wat er bedoeld wordt met échte popmuziek. Laurens Eetesonne zorgt voor de strakke ritmes, de vloeiende gitaar-riffs en stevige baslijnen komen van Moos Cammue en Christof Lingier. Aangevuld met de opzwepende sax-solo’s van Hannes Strobbe en ondersteund door de groovy toetsen van David Maes. De zangeressen kunt u kennen van televisie: Melissa Dewoyer (6e plaats Eurosong for Kids 2006, VRT) en Finlay Van Wymeersch (finaliste My Name Is 2011: Katy Perry, VTM).

Line-up: 
  • Melissa Dewoyer: zang
  • Finlay Van Wymeersch: zang
  • Laurens Eetesonne: drums
  • Moos Cammue: gitaar
  • Christof Lingier: bass
  • Hannes Strobbe: sax
  • David Maes: toetsen

La Folie Jolie in het nieuws...

dinsdag, 21 februari 2017

Op donderdag 27 april 2017 vindt de 8ste editie van BAD Festival plaats. BAD is een belevingsfestival voor iedereen en ging voorheen door het leven als Dranouter-Bad. BAD Festival staat garant voor een leuke mix van concerten, workshops en verwennerijen op het strand van De Panne.

Toegankelijkheid staat centraal bij BAD Festival en daarmee doelen de organisatoren niet enkel op de...

zondag, 14 februari 2016

Festival Aan Zee, dat zijn sterke live concerten in een overvolle concerttent en een groot aanbod animatie & straattheater op de zeedijk. Dit alles wordt nog aangevuld met kindvriendelijke activiteiten, georganiseerd door de diensten Jeugd en Sport in samenwerking met verschillende verenigingen uit De Panne. Kortom, de perfecte start van het nieuwe festivalseizoen!

Voor het derde...

zondag, 4 oktober 2015

Dat La Folie Jolie 'goed bezig is' weten we al langer. Het foto-album van de zomer toont het nu ook aan u. 
Klik...

Boek La Folie Jolie!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.