Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

‘BAD, BELEVINGSFESTIVAL VOOR IEDEREEN’ 2017 met La Folie Jolie als afsluiter

Op donderdag 27 april 2017 vindt de 8ste editie van BAD Festival plaats. BAD is een belevingsfestival voor iedereen en ging voorheen door het leven als Dranouter-Bad. BAD Festival staat garant voor een leuke mix van concerten, workshops en verwennerijen op het strand van De Panne.

Toegankelijkheid staat centraal bij BAD Festival en daarmee doelen de organisatoren niet enkel op de praktische inrichting van het festival, waarbij we mensen met een beperking op een zo kwalitatieve mogelijke manier willen onthalen. Bovendien werd ook dit jaar een grote inspanning geleverd om het festival financieel zo toegankelijk mogelijk te maken. Zo blijft een ticket goedkoop: namelijk €13 in voorverkoop (€14,5 incl. reservatiekosten). In 2014 kostte een ticket nog €23! Dankzij de extra steun van Lions Club International blijft ook de prijs van een consumptie even goedkoop als vorig jaar!

Het muzikale programma van BAD Festival is zo goed als klaar. Ook dit jaar wordt het festival geopend door Il Sogno, de band van De Lovie, die voor de gelegenheid een speciaal programma voorbereidt, ditmaal in samenwerking met Jelle Cleymans. Aansluitend wordt het podium ingenomen door Brihang, The Lighthouse, Laura Tesoro en La Folie Jolie. Afsluiten doen ze naar jaarlijkse traditie met BAD Soundsystem. Er wordt binnenkort nog één extra naam bekend gemaakt!

Naast het muzikale programma realiseren de organisatoren samen met tal van West-Vlaamse secundaire -en hogescholen opnieuw diverse workshops. De workshopboulevard is een belangrijk deel van het festival en wordt uitgewerkt door jongeren die studeren in sociaal technische richtingen. Onrechtstreeks biedt BAD Festival hen zo een onvergetelijke, rijke praktijkervaring aan. We geven ook graag mee dat BAD Festival samenwerkt met Inter (het voormalige Intro) om de toegankelijkheid van het festival te garanderen.
Op www.badfestival.be kan je alle verdere informatie (praktisch, toegankelijkheid, artiesten, tickets, enz.) vinden.

'BAD, belevingsfestival voor iedereen' is een organisatie van vzw Festival Dranouter met ondersteuning van Lions Club International en Vondels (dagcentrum De Pelgrim).

Artiest: